Alexander Brown er en dansk prisvindende producer og deejay, som har vundet adskillige priser og bla. har samarbejdet med Morten Hampenberg. Han startede som DJ allerede som 15-årig og er blevet nomineret som den bedste danske deejay 4 gange.

Gennembruddet kom først i efteråret i 2009, da han valgte at satse alt oven på at være blevet fyret fra sit normale arbejde. Resultatet blev ’Skub Til Taget’, der turde mixe hård house med rå rap og forvandlede ethvert dansegulv til et synkront bevægende hav af brusende arme.

På det tidspunkt havde Alexander Brown sådan set allerede fået folk ud på dansegulvet i mere end halvdelsen af sit liv. Han begyndte at vende vinyer til gadefester, før han som teenager rykkede ind i discotekernes dj-båse. Dernæst skabte han sig en karriere som resident på stadig større klubber på Fyn og i Jylland.

Den 21. oktober 2013 udgav Alexander Brown sin første EP kaldet #Human, som er den første ud af i alt 4 EP’er som udgives inden sommeren 2014.

Nyeste single med Alexander Brown er et samarbejde med den internationale singer/songwriter Jack Savoretti. De to udgav i Oktober 2015 singlen ‘The Other Side og Love’.